/Jakšić na penale preko Male mljekare PRETKOLO REGIONALNOG FUTSAL KUPA
mnk jakšić jb

Jakšić na penale preko Male mljekare PRETKOLO REGIONALNOG FUTSAL KUPA

VALPOVO / POŽEGA – Malonogometaši Jakšićau ponedjeljak, 30. rujna gostovali su u Valpovukod MNK Male Mljekare u susretu pretkola Kupa Regije – Istok. Nakon što su dan prije prolazak u četvrtfinale osigurali MNK Autodijelovi Tokić (Požega) uvjerljivom pobjedom nad Futsal Olimpijcem (Županja)rezultatom 11:0 isto su napravili i igrači Jakšića koji su odigrali 2:2 ali su prolazak osigurali boljim izvođenjem penala.

Strijelci za Jakšić koji je nakon prvih 13 minuta utakmice imao vodstvo od 0:2 bili su Ivan Jakešević i Domagoj Kovačević, a kako je Jakšić na klupi imao samo dva igrača domaćin je to iskoristio i do kraja susreta izjednačio na 2:2.

Svi izvođači penala kod Jakšića su bili sigurni (D. Kovačević, Šulc, Šipura), a jedan gostujući igrač je pogodio gredu te su tako Jakšićanci prošli u daljnju fazu kup natjecanja, a tijekom sljedećeg tjedna igrat će četvrtfinale kupa u gostima kod bivšeg prvoligaša Brod 035 (Slavonski Brod). 

Prije te kup utakmice igrače Jakšića očekuje županijski futsal “el clasico” protiv Autodijelova Tokić u 1. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige – Istok. Taj susret koji će sigurno privući veliku pažnju malonogometnih zaljubljenika iz cijele Požeštine igrat će se u nedjelju, 06. 10. 2019. s početkom u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Podijeli
  •  
  •  
  •