Jakšić i Brod podijelili bodove nakon fantastičnih 40 minuta

Prava je šteta što su tribine zatvorene i što nije bilo gledatelja u požeškom Grabriku na dvoboju 2. HMNL Istok između Jakšića i Broda jer je to bila predstava za futsal sladokusce.

Oglas

MNK JAKŠIĆ – MNK BROD 5:5 (1:1)

Oglas

Strijelci: 1:0 Kovačević, 1:1 Sivrić, 1:2 Nižić, 2:2 Hadžić, 2:3 Stepić, 3:3 Hadžić, 3:4 Nižić, 3:5 Brnjić, 4:5 Hadžić, 5:5 Grbeš

Oglas

Prvih 20 minuta proteklo je u borbenoj igri i čekanju na suparničke greške bez preuzimanja puno rizika bilo s jedne bilo s druge strane. U 5. minuti lijepa kombinacija nakon kornera, Domagoj Kovačević ostao je sam na 10ak metara, a kada mu lopta u takvim situacijama dođe na ljevicu suigrači već krenu slaviti, Grgić nije imao nikakve šanse! Nakon toga Jakšić pušta loptu Brodu koji plete mrežu i 15. minuti preko svog najraspoloženijeg igrača Tomislava Sedle dolazi do poravnanja.

[GSLIDER id=”1497801″]

U nastavku spektakl, nakon samo dvije minute Brod preko Josipa Nižića dolazi do vodstva i “pali” vatromet, Jakšić se otvara, sijevaju dobre akcije i na jednoj i na drugoj strani do samog kraja. U domaćeg junaka prometnuo se Denis Hadžić koji je postigao hattick, za goste je još jednom pogodio Nižić, a Brođani su imali sve u svojim rukama, tri minute prije kraja imali su dva gola prednosti, a na kraju mogu čak biti i sretni s ovim bodom, najprije je Hadžić smanjio, a onda sjajan gol 47 sekundi prije kraja postiže Marko Grbeš, a do kraja su domaći krenuli u jednu opasnu kontru, ali je iskusni Jelčić prekršajem zaustavio napad i tako vjerojatno spasio i taj bod svojoj momčadi.