Jadran iz Poreča u trećeligašku sezonu pod vodstvom Dalibora Šurana

Nastavljamo s predstavljanjem članova 2. NL, odnosno jedinstvene 3. HNL koja će u kolovozu doživjeti svoje prvo izdanje u ovom obliku sa klubovima iz čitave Hrvatske. Među njima je i Jadran iz Poreča kojeg će u ovu avanturu povesti Dalibor Šuran.

Oglas

– Imali smo kroz dio prvenstva nesretnih okolnosti tako da mi je žao što nismo došli do naslova, ali najvažniji cilj smo odradili. Protekle sezone imali smo drugu najmlađu momčad lige, a sada u novoj bi nam to mogao biti problem jer su sada od njih samo još dvojica u kvoti mlađih tako da ćemo uz tri planirana “kapitalca” morat pronać još barem 4-5 kvalitetnih mladih igrača. Svjesni smo da će ova liga biti puno snažnija od prošlosezonske regionalne, sam pogled na imena klubova koji u njoj igraju sve govori. Naš cilj je biti stabilan u ovoj ligi, kroz ovaj prvi dio treba vidjeti kako stojimo, kako se i organizirati jer nam gotovo svi igrači rade pa će rezultat sigurno ovisiti i o tome kako ćemo posložiti gostovanja, ali u svakom slučaju ćemo težiti sredini i malo prema gore od toga – za Sportalo je rekao Dalibor Šuran, trener Jadrana.

Oglas

Od početka nove sezone na stranicama Sportala ćete pratiti sve što se događa u drugom i trećem rangu natjecanja uz izjave trenera nakon utakmica, pa za sve naše nove čitatelje preporučamo da nas zaprate na Facebooku kako bi imali uvijek svježe informacije.

Foto: NK Jadran Poreč
Oglas

42-godišnji Šuran je deset godina u trenerskom poslu koji je zanat pekao uz Danijela Jumića, a posljednje četiri godine je na klupi seniorske momčadi Jadrana s kojom je ostvario vrlo zapažene rezultate, a u protekloj sezoni zauzeli su Porečani 3. mjesto u 3. HNL Zapad iza prvaka Crikvenice i Grobničana, sa samo 3 boda manje od prvaka. Jadran je u protekloj sezoni imao najbolju obranu lige, a u napadački uspješnim akcijama najviše su sudjelovali Mate Ivetić sa 16 te Igor Lepinjica sa 8 postignutih golova.