Izvučeni su parovi četvrtfinala požeško slavonskog nogometnog kupa

U prostorijama Nogometnog saveza Požeško slavonske županije danas je obavljen ždrijeb četvrtfinala Kupa koje će se igrati u srijedu 24. travnja.

Branitelj naslova Kutjevo bit će domaćin svojim susjedima iz Vetova, Pažinova momčad je autsajder, no sigurno će pokušat iskoristit činjenicu da se Kutjevo mora maksimalno posvetiti borbi za ostanak među trećeligašima. U Pakracu Hajduk dočekuje Slavoniju, iako su gosti favorit, ako će Hajduk u stroju imati Filipa Matijaševića bit će jako zanimljivo ispratiti kako će se nositi s gostujućom obranom. Sigurno jako lijepu priliku za plasman u polufinale Kupa vide sva četiri preostala sudionika četvrtfinala koji su “promašili” trećeligaše.

U Lipiku se igra derbi MŽNL, u goste dolazi Jakšić. Dvije odlične ekipe sigurno željne još jednog koraka u Kupu, obje u jako dobroj formi u vrhu Međužupanijske lige, apsolutno otvorena utakmica. Županijski drugoligaš Parasan Pod selom će ugostiti Slavena, domaćin će se boriti za svoje prvo, a gost za svoje drugo polufinale Županijskog kupa.