Izvučeni parovi kvalifikacija za 1. ŽNL Osječko-baranjske!

U kući nogometa u Osijeku danas je održano izvlačenje kvalifikacijskih susreta za ulazak u 1. ŽNL Osječko-baranjske! Pet prvaka osječkih podsaveza i trećeplasirani iz NS Beli Manastir Bratstvo iz Jagodnjaka borit će se za tri mjesta koja donose plasman u elitni rang županijskog nogometa!  Susreti su na rasporedu 11. i 18. lipnja.

Oglas

Prvak 2. ŽNL Donji Miholjac Mladost iz Črnkovaca suvereno je osvojila svoju ligu bez izgubljenog boda (22 pobjede iz isto toliko susreta uz razliku pogodaka 88:9!), a u kvalifikacijama mjesto u 1. ŽNL OBŽ tražit će u dva susreta s Omladincem iz Vukojevaca, inače prvakom 2. ŽNL Našice s osvojenih 65 bodova (21 slavlje, dva remija i tri poraza).

Oglas

Trećeplasirana momčad 2. ŽNL Beli Manastir Bratstvo iz Jagodnjaka koje je u ligi obilježilo 16 pobjeda, sedam neriješenih ishoda te tri poraza, u dvije utakmice sučelit će se s prvakom 2. ŽNL Osijek Slavoncem iz Tenje koji je s 49 bodova osvojio natjecanje uz učinak od 16 pobjeda te sa samo jednim neriješenim ishodom i porazom.

Oglas

Hajduk iz Širokog Polja, osvajač 2. ŽNL Đakovo natjecanje je osvojio uz osvojenih 67 bodova, odnosno s učinkom od 22 pobjede, jednim neriješenim ishodom i tri poraza, a na putu prema 1. ŽNL u dva susreta stajat će im BSK iz Bizovca, prvak 2. ŽNL Valpovo koji je u svom natjecanju uprihodio 62 boda uz prikupljenih 19 pobjeda, pet remija i tri poraza.

Prvi susreti kvalifikacija za 1. ŽNL OBŽ , 11.6:

Mladost Črnkovci – Omladinac Vukojevci

Bratstvo Jagodnjak – Slavonac Tenja

Hajduk Široko Polje – BSK Bizovac

Uzvratni susreti na rasporedu su tjedan dana kasnije, 18. lipnja.