/Izvučeni parovi Baranjskog kupa DERBI IGRAJU RADNIČKI I BORAC
Radnički mece

Izvučeni parovi Baranjskog kupa DERBI IGRAJU RADNIČKI I BORAC

Baranjski kup je natjecanje koje je posebno važno za sve baranjske klubove, gotovo je standard da se sve momčadi spremaju za nastup u kupu zanemarujući prvenstvene obveze i riskirajući gubitak ponekog boda, pa se naravno i s posebnim zanimanjem čeka tko će na koga kada o tomu odlučuju “kuglice” na izvlačenju.

Doznali smo četvrtfinalne parove, a s njima i potencionalne polufinalne:

Baranja Belje – Polet

Dinamo BPS – Darda

Radnički M. – Borac

Bratstvo – Vardarac

Svakako najveću pažnju izaziva sudar MŽNL ligaša Radničkog i Borca. Uloga favorita je trenutno na strani Amidžićeve momčadi i zbog domaćeg terena i zbog položaja na ljestvici, no kako se četvrtfinale igra tek 22. travnja jasno je da Saša Balatinac i njegova momčad imaju sasvim dovoljno vremena uloviti pravu formu i izboriti polufinale. Treći član MŽNL, Darda, gostuje u Baranjskom Petrovom selu gdje ne bi smjela imati prevelikih problema protiv Dinama, iako domaćin iza sebe ima jednu dobru polusezonu koja ne dozvoljava Šarićevoj momčadi luksuz opuštanja. Sjajan dvoboj čeka nas i u Jagodnjaku gdje će se igrati veliki derbi 2. ŽNL, drugoplasirano Bratstvo domaćin je vodećoj momčadi 2. ŽNL Vardarcu. Iako je Polet u Baranjskoj ligi nedodirljiv s maksimalnim brojem osvojenih bodova, Baranja Belje bi na svom terenu trebala sigurno izboriti prolaz u polufinale.

Za polufinale je ždrijeb isto tako poznat, bolji iz dvoboja Baranja – Polet ide na boljeg iz dvoboja Dinama i Darde, dok se dalje križaju Radnički /Borac protiv Bratstva/Vardarca.

Podijeli
  •  
  •  
  •