/Izvučeni parovi 1. kola Županijskog malonogometnog kupa PRIJAVILO SE 11 KLUBOVA, SKENDEROVCI SLOBODNI U PRVOM KOLU
futsal požega jb

Izvučeni parovi 1. kola Županijskog malonogometnog kupa PRIJAVILO SE 11 KLUBOVA, SKENDEROVCI SLOBODNI U PRVOM KOLU

POŽEGA – U prostorijama Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije su ždrijebom određeni parovi 1. kola Županijskog malonogometnog kupa koje će se igrati 16. studenog 2019. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

U kup natjecanju u sezoni 2019./2020. natjecat će se 11 klubova, a odigrat će se ukupno 10 utakmica. Parovi 1. kola su : Plamen – Zarilac, Coloremajl – Legacy, Pleternica – Vladorena, Internacional – Birtijca i Helda – Učilište Link.

Slobodni su Skenderovci koji će zajedno s pet pobjednika iz utakmica 1. kola, u subotu, 30. 11. 2019. odigrati susrete 2. kola kupa, a parovi će ponovno biti određeni ždrijebom.  U 3. kolu koje je i polufinale odigrat će se jedna utakmica, a jedan klub će biti slobodan i direktno ostvariti plasman u finale.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.