/Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić posjetio je ljetni kamp HNS-a u Osijeku PODRŠKA MLADIM IGRAČIMA - IZVRŠNI DIREKTOR KUSTIĆ U RADNOJ POSJETI SLAVONIJI

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić posjetio je ljetni kamp HNS-a u Osijeku PODRŠKA MLADIM IGRAČIMA - IZVRŠNI DIREKTOR KUSTIĆ U RADNOJ POSJETI SLAVONIJI

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić posjetio je ljetni kamp HNS-a u Osijeku te je prigodu iskoristio i za radni sastanak s čelnicima Županijskog nogometnog saveza Osječko-baranjske županije, predvođenima dopredsjednikom HNS-a Antom Vučemilovićem Šimunovićem.

Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić posjetio je ljetni kamp HNS-a te je pritom u ime predsjednika Saveza Davora Šukera i cijelog rukovodstva HNS-a dao podršku hrvatskoj U-17 reprezentaciji. Prisutnima se obratio i dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović Šimunović, izrazivši im dobrodošlicu ispred županijskog nogometnog saveza.

Reprezentacija U-17 u Osijeku se priprema za Telki Cup, na kojega će otputovati 7. kolovoza. Na turniru u Mađarskoj hrvatski će reprezentativci snage odmjeriti s domaćinom Mađarskom (8. kolovoza, 18:00), Ciprom (10. kolovoza, 17:00) i Češkom (12. kolovoza, 18:00). Kadetska reprezentacija za vrijeme ljetnog kampa gostovala je i na 100. obljetnici NK Slatina, s kojom su odigrali revijalnu utakmicu.

Izvršni direktor Kustić obišao je reprezentativce i stožer na čelu s izbornikom Tomislavom Rukavinom, a o aktivnostima tijekom ljetnog kampa razgovarao je s glavnim instruktorom HNS-a Petrom Krpanom.  Nakon toga, Kustić se sastao i s dopredsjednikom HNS-a te predsjednikom ŽNS Osječko-baranjske županije Antom Vučemilovićem Šimunovićem i njegovim suradnicima.

Foto HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.