Izrazita dominacija domaćih momčadi u 2. ŽNL Našice

Odigrano je 5. kolo uvijek zanimljive našičke 2. ŽNL. Čak 34 pogotka palo je na terenima, što daje prosjek od skoro pa 5 pogodaka po dvoboju. Ističu se ogromne pobjede Omladinca u Nizi i Vihora.

Oglas

Oglas

Vukojevački Omladinac je na domaćem terenu ugostio i sa sigurnih 3:0 svladao Slavoniju. Golove su zabili Milković, Francuzović i Grdić. Lila je na domaćem terenu ostavila bez šanse goste iz Beljevine, završilo je 5:0 golovima dvostrukih strijelaca Fruka i Prevolšeka te jednim golom Kubaše. Sloga je na domaćem podgoračkom terenu bila bolja 4:0 od Zoljana, a golove za nova 3 boda Sloge zabili su Grandić, Đanić, Resler i Visković. Seljak je ostvario minimalnu 1:0 pobjedu protiv Mladost pogotkom Kristijana Kovačevića u drugom poluvremenu.

Oglas

Omladinac je u Nizi simultankom Kneževića svladao Croatiju 8:2. Navedeni Knežević je postigao čak pet pogodaka za svoju momčad, dok su po jedan zabili Pranješ te Stjepan i Ivan Slivka. Vihor je također ostvario vrhunsku pobjedu protiv Iskrice, završilo je čak 6:1 za momčad iz Jelisavca. Trostruki strijelac bio je Samir Kubala, dva je dodao Jantula, a jedan Marijan Kubala. Strijelac jedinog pogotka za goste bio je Ćališ. Jedinu gostujuću pobjedu ostvario je Željezničar, na gostovanju kod Brezika slavili su 0:4. Strijelci za trobod Želje bili su Kostreš, Malovčak te dvaput Kolembus.