Iznimno efikasno 2. kolo 2. ŽNL Osijek

Ovog vikenda odigrano je 2. kolo 2. županijske lige Osijek, a već na prvu možemo vidjeti kako je ovaj vikend bio izrazito dobar za napadače. Postignut je izrazito velik broj golova, sve utakmice su vidjele minimalno 2 pogotka, a u nastavku pročitajte rezultate.

Oglas

Oglas

Klas je u Čepinu dočekao Brijest te su ih svladali 2:0 golovima Filipa Sesvećana i Brune Stupara. Mursa je na domaćem terenu igrala protiv Viteza, no gosti su bolje odigrali te nose kući 3 boda golovima Jakova Škulića, Frana Jurkića i Mihaela Krivaka. Jedini remi kola bio je onaj Dunava i Elektre u Dalju, bilo je 2:2. Golove za Dunav postigli su Bruno Brlić te autogol Matije Lovrinovića, a Jurica Šimić i Jan Jerbić su zabili za goste.

Oglas

Najefikasnija utakmica je bila ona u Tenji, Slavonac je svladao Slavonije 6:3. Simultanku je odigrao Srđan Radojčić koji je postigao hat-trick za domaćine. Pratili su ga s po jednim golom Domagoj Damjanović, Filip Ličanin i Ivan Čaić. Strijelci za poražene goste iz Ivanovca bili su Ivan Župarić, Ivan Doktor i Martin Horvatek. Više nego sigurnu pobjedu ostvario je BSK na domaćem terenu protiv Erduta, bilo je 5:0. Savršenu utakmicu odigrao je Mario Hnatek, koji je zabio hat-trick, a na listi strijelaca su mu se pridružili Ante Pufler i Dejan Mišković.