/Izbornik Zlatko Dalić u utorak u Požegi ŠPORT UKLJUČI PROBLEME ISKLJUČI
Damir Jugo, Zlatko Dalić i Maja Gradišar Perotić

Izbornik Zlatko Dalić u utorak u Požegi ŠPORT UKLJUČI PROBLEME ISKLJUČI

VIDOVCI / POŽEGA – U utorak, 28. 05. 2019. u 16,00 sati izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić posjetit će Nogometni klub Dinamo i družiti se s igračima mlađih kategorija tog kluba na Igralištu u Vidovcima.

 

Nakon toga u 17,00 sati u prostorijama Dvorane Svete Terezije Avilske u Požegi Zlatko Dalić će održati predavanje u trajanju od 45 minuta.

 

Gostovanje izbornika Dalića u Vidovcima i Požegi dogovoreno je u sklopu projekta “Šport uključi probleme isključi” čiji je nositelj Katolička gimnazija s pravom javnosti u Požegi, a partner NK Dinamo Vidovci-Dervišaga. Riječ je o projektu vrijednom 998.838,46 kuna od čega je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala 849.012,69 kuna. Projekt traje od prosinca 2018. godine do prosinca 2020. godine, a njegov je voditelj Bruno Budimir.

received_2291353111181301

Neki od uvjeta za sudjelovanje u projektu su da se radi o djeci, odnosno mladima čiji su roditelji nezaposleni, čiji su roditelji korisnici doplatka za djecu, djeca i mladi bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeca i mladi iz jednoroditeljskih obitelji, djeca i mladi iz obitelji s troje ili više djece, djeca i mladi s problemima u ponašanju, djeca s teškoćama u razvoju. Prioritet imaju svi oni koji ispunjavaju jedan od ovih uvjeta.

Podijeli
  •  
  •  
  •