Izbor za najljepši dres S-designa stigao do finala: Slaven ili Borinci?

S-design se kroz protekli period iskristalizirao kao broj jedan u dizajniranju dresova za nogometne klubove, a kao zabavu za svoje pratitelje i korisnike usluga priredio je malo facebook natjecanje u kojem se bira najljepši dres. Sve to je stiglo do velikog finala u kojem su dresovi NK Slaven Gradac i NK Borinci Jarmina gdje se i vi možete uključiti i dati glas jednom od ova dva prekrasna dresa odlaskom na ovaj LINK.

FINALE IZBORA ZA NAJLJEPŠI DRES
dizajniran od strane S-design!!!
Stigli smo i do finala izbora za najljepši dres u kojem se sastaju nogometni klub SLAVEN iz Gradca i nogometni klub BORINCI iz Jarmine.
U izboru je bilo 27 dresova koje je S-design dizajnirao u proteklih godinu dana.
NK Slaven je svoj put k finalu krenuo u skupini s NK Satnicom, NK Sloga Ernestinovo, kao i veteranima NK Sloge, te NK Sloga Koritna i veteranima NK Šokadije iz Starih Mikanovaca. Nakon prolaska u 1/16 finala ih je čekao dvoboj s NK Brijestom, da bi prolaz u polufinale tražili i pronašli protiv NK Lovas. Plasman u finale Slaven je izborio protiv HNK Mitnice.
NK Borinci su se u skupini našli s veteranima HNK Bilje, NK Brijest, NK BSK Bijelo Brdo, NK Enkel iz Popovića i NK Elektra iz Osijeka.
U šesnaestini finala su bili uspješniji od NK Pitomače, da bi u osmini prošli ŽNK Mikanovce, te u polufinalu su bili bolji od “susjedne” Nosterie iz Nuštra.
Čestitamo objema ekipa na uspješnosti do FINALA, a sad nas čeka neizvjesna borba.
Glasanjem za svog favorita možete lajkanjem na fotografiju ili komentarom ispod iste. Ne zaboravite zapratiti stranicu S-design, a glasanje će proći u blagdanskom okruženje, tako da ćemo pobjednika proglasiti u ponedjeljak, 18. travnja točno u podne!
Sretno!