Izaberite najboljeg igrača petog kola Treće NL Istok

Vrlo uzbudljivo kolo je iza slavonskih četvrtoligaša, više nemamo ekipa bez poraza, novi lider je Bedem, prošlosezonski lideri nižu loše rezultate, a novih osam utakmica donijele su osam novih junaka koji kreću u borbu za naklonost naših čitatelja. Kao i prvenstvo i borba za Trofej HRnogomet stigla je do pete etape, evo kandidata:

Oglas

Stjepan Babić – nova velika pobjeda Tomislava, ovoga puta osladili su se bodovima u Starom Slatiniku, a među puno dobrih Stjepan se istaknuo s puno trke, puno osvojenih duela, puno odgovorno obavljenih zadataka koje mu je trener Brnjić povjerio.

Oglas

Emanuel Mutshaus – klasa nikada nije bila sporna, u Pleternici je to jasno pokazao kada je uz kapetanski pristup dva puta tresao domaću mrežu, sasvim dovoljno za pobjedu koja Valpovku vodi u vrh 3. HNL.

Oglas

Marijo Banović – iskusni vratar Naška podmetnuo je leđa kad je trebalo, sačuvao je stečenu prednost protiv do sada maksimalnog Borca, a točka na i sjajne predstave bio je obranjeni kazneni udarac.

Goran Jurić – ponestaje nam atributa za Gorana, iz kola u kolo potvrđuje klasu, iz sezone u sezonu sve bolji i bolji, kao dobro vino. Protiv Graničara je zabio jedan, ali je bio u centru svih događanja u gostujućem kaznenom prostoru, a bilo ih je poprilično.

Luka Međugorac – znali su Kutjevčani što ih čeka na njegovoj strani, ali svejedno nisu mogli ništa, bivšim suigračima isporučio je tri komada i đakovačkoj publici zorno pokazao kakvo su pojačanje dobili.

Alen Kamenicki – odnio je Tomislav put Cerne veliki bod iz Čepina, mladić školovan u Cibaliji odradio je iznimno sigurnih 90 minuta, odradio sve što se od njega tražilo, pa i ponešto više kada su napadačke role u pitanju.

Vinko Medvedović – Sloga je došla do prve pobjede u sezoni, pao je aktualni prvak a Vinko je još jednom potvrdio da je izvrstan, zabio je drugi gol na utakmici i uvelike olakšao posao čitavoj momčadi do kraja.

Marin Ležaić – znali smo da je majstorčina i dok nije došao u Bedem, sada to iz kola u kolo potvrđuje, kad je lopta kod njega u nogama u zraku se pojavi panika koju šire protivnički stoperi. Vuteksu je isporučio dva komada u pobjedi koja je Bedem odvela na sami vrh.

Trenutni poredak Trofeja HRnogomet:

 1. Drago Lovrić – 12
 2. Matej Jurakić – 8
 3. Karlo Kokanović – 8
 4. Filip Milić – 8
 5. Tomislav Sedlo – 7
 6. Petar Pintar – 7
 7. Fran Pejić – 7
 8. Antonio Svrzlić – 7
 9. Nikola Eller – 6
 10. Karlo Antunović – 6
 11. Marin Kuzminski – 6
 12. Filip Kocijan – 6
 13. Dino Bundavica – 5
 14. Ivan Antunović – 5
 15. Goran Jurić – 5
 16. Tomislav Žuljević – 5
 17. Luka Dubrović – 4
 18. Valentino Kuzmić – 4
 19. Marko Smolčić – 4
 20. Ivan Dominković (KV) – 3
 21. Domagoj Balatinac – 3
 22. Marko Kuterovac – 3
 23. Renato Lulić – 3
 24. Matej Bekavac – 3
 25. Correa Moises – 2
 26. Marko Kalanj – 2
 27. Antonio Lukačević – 2
 28. Ivan Mandić – 1
 29. Patrick Ćavar – 1
 30. Marko Varga – 1