Iz Oriovca pun paket za Mateja Martinovića

Oriolik je na kraju čudne sezone ispao iz Treće NL Istok, a sezona je to u koju je ušao s ambicijom da se bori za titulu, sezona u kojoj je u službenoj utakmici ugosti zagrebački Dinamo… Ujedno je to i sezona u kojoj su Oriolik s klupe vodila tri trenera, krenuo je Miroslav Stefanović, nastavio Zoran Galetić, a zaključio Dalibor Bognar. Upravo posljednji i aktualni trener Dalibor Bognar glasao je u društvu kapetana Josipa Hercega koji je po prvi put iskusio kako je – ispasti. Oriovački dvojac prvi je do sada – jednoglasan. Ujedno i potpuno u skladu s trenutnim izgledom ukupnog poretka.

Dalibor Bognar: 

 1. Matej Martinović – 3
 2. Josip Balentović – 2
 3. Josip Lešić – 1

Josip Herceg: 

 1. Matej Martinović – 3
 2. Josip Balentović – 2
 3. Josip Lešić – 1

Iskoristit ćemo i ovu priliku pa pozvati sve ljubitelje i majstore malog nogometa da se uključe u borbu za 10 000€ koje mogu osvojiti na Sportalo kupu. Prijave ekipa na sportalo1402@gmail.com

U borbi za najboljeg trenera lige Dalibor Bognar glas je dao Ninoslavu Parmakoviću koji je tako postao peti trener koji je donio glas nekog od kolega. Josip Milardović i Krešo Poleti imaju po četiri, a Parmaković, Pavličić i Brnjić po jedan.

Trenutni poredak:

 1. Matej Martinović – 46
 2. Josip Balentović – 24
 3. Josip Lešić – 16
 4. Nikola Cindrić – 10
 5. Fabijan Petričević – 8
 6. Karlo Antunović – 8
 7. Marko Prugovečki – 7
 8. Petar Vukanović – 3
 9. Karlo Morovičanin – 3
 10. Stjepan Stubičan – 3
 11. Dinko Leko – 2
 12. Benjamin Radinković – 1
 13. Filip Bungić – 1