Ivona Riđan odlična na regionalnim prvenstvima U18 i U14

Unatoč dvomjesečnoj stanci i nemogućnosti treniranja sa reketom, Ivona je kondicijskim treninzima održavala formu, te je svoje glavne rekvizite rekete u vrijeme karantene zamijenila sa trakama, čunjevima, medicinkama, i to se u kratkom nastavku natjecateljske sezone (ponovo su obustavljena sva natjecanja do 6.7.) pokazalo ključnim.

Oglas

TK Županja 1881 je nakon dugo vremena bio domaćin i organizator REGIONALNOG PRVENSTVA SLAVONIJE I BARANJE ZA JUNIORKE I JUNIORE DO 18 g.

Oglas

Od ove godine je uvedeno pravilo da na juniorskim prvenstvima do 18 godina, pravo nastupa imaju i oni koji u tekućoj godini navršavaju 13 godina, te je Ivona imala pravo nastupa na prvenstvu, i postigla odličan rezultat stigavši do polufinala gdje je izgubila 1-6 2-6 od 2 godine starije i iskusnije Eme Midžić (VK), koja je i osvojila prvenstvo.

Oglas

Tjedan poslije, 19.6., TK Vinkovci su bili domaćin i organizator REGIONALNOG PRVENSTVA SLAVONIJE I BARANJE ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE DO 14 g.

Na ovom prvenstvu Ivona se u pojedinačnoj konkurenciji popela jednu stepenicu više, te je izgubila u finalu 2-6 6-3 0-6 od Nere Tešankić (OLI).

U konkurenciji parova Ivona i Lara Dominić(OLI) postale su prvakinje Slavonije i Baranje, nakon što su u finalu pobijedile par Belvanović D./Belvanović A. 6-2 6-0.

Obzirom da su ponovo obustavljena sva natjecanja do 6.7., Ivona se bez opuštanja nastavlja pripremati za nadolazeće turnire, Regionalno U16, kao i za državno U 14 i U16, svakodnevno putujući na treninge u Požegu, a također treba pohvaliti i dobru volju nekolicine odličnih  brodskih rekreativaca i bivših natjecatelja, koji su svakodnevno na raspolaganju za sparing mečeve.