Ivona Riđan do dvostrukog naslova u Požegi

U TK Požega uz pokroviteljstvo Wilsona kao glavnog sponzora turnira odigran je kvalifikacijski turnir za nastup na Champions Bowl turniru koji će se odigrati u Umagu, početkom rujna. Završnica Champions Bowl se održava u Umagu već 4-tu godinu zaredom, i to je jedno veliko priznanje teniskoj akademiji Umag, što su na dugoročno dobili organizaciju završnog turnira na kojem se okupljaju djeca u kategorijama od 8-16 godina iz svih država na svijetu,o d Brazila, Meksika, Španjolske, Rusije, Izraela  itd…

Ivona je na ovoj završnici nastupila prije 3 godine u uzrastu  U10 kada je igrala finale, a sada je pobjedom na turniru u Požegi ostvarila pravo izravnog nastupa u kategoriji U14.

Kao prva nositeljica turnira, Ivona bila je slobodna prvo kolo.  Pobjedom u drugom kolu, protiv Halajko Eme TK Brod ,inače najmlađe ali i najborbenije igračice na turniru, te u ½ finalu protiv Tomeljak Niki iz TK Top Spin (ZG), došla je do finalnog meča gdje je pobjedom 6-2 6-2 protiv Belvanović Anje TK Đakovo, došla do naslova u pojedinačnoj konkurenciji.

dav

U paru sa velikom prijateljicom, te suparnicom iz polufinala singla, Ivona je sa Tomeljak Niki, stigla i do naslova u parovima, gdje su u finalnom meču bile bolje od sestara Belvanović Anje i Dore, rezultatom 6-2 6-2.

Organizator  se i ove godine iskazao kao jadan od najboljih u Hrvatskoj, uz pokroviteljstvo Wilsona, te je i ovoga puta lijepim i korisnim nagradama, torbama, ruksacima, kapama, uz standardne pehare i medalje, nagradio kako finaliste i polufinaliste, tako i sve sudionike turnira simboličnim uspomenama na natjecanje.

%d blogeri kao ovaj: