Ivica Žuljević preuzeo prvu momčad Dugopolja

Dugopolje je za sobom ostavilo prilično turbulentnu sezonu u 2. HNL u kojoj su tek u posljednjem kolu pobjedom nad Rudešom osigurali ostanak u drugom rangu natjecanja. Jučer su na službenim stranicama kluba objavili da će ih u novu sezonu povesti Ivica Žuljević, 42-godišnji stručnjak sa UEFA A licencom koji je do sada radio u klupskom inkubatoru i proizveo brojne kvalitetne nogometaše.

Oglas

– Nakon završetka igračke karijere bio sam 3 godine pomoćnik glavnom treneru, od čega dvije i pol Miroslavu Bojku, nakon čega sam se odlučio spustiti u mlađe kategorije i tu skupljati iskustvo gdje sam vodio juniore u 1. HNL. Klub je to pratio, sada se sve poklopilo da dobijem priliku, taj moj rad je nagrađen i jako sam sretan iako i svjestan odgovornosti i očekivanja. Veselim se ovom izazovu i vjerujem da će stvari ići u pravom smjeru. Mi smo se u prošloj sezoni spasili doslovno u 88. minuti posljednje utakmice, radimo na osnaženjima iako zapravo tek krećemo jer sam tek preuzeo trenersku ulogu. Cilj koji smo si postavili je da budemo daleko od prošlosezonske situacije, da mirno odradimo sezonu bez stresa oko ostanka u ligi – za Sportalo je rekao Ivica Žuljević, trener Dugopolja.

Oglas

Dugopolje s pripremama kreće 4. srpnja, sudjelovat će na jakom turniru u Zmijavcima te još jednom turniru, a osim toga dogovoreni su dvoboji s Hrvacama, RNK Splitom i Uskokom, dok se za generalku još nije pronašao protivnik jer u Dugopolju čekaju tko će im biti protivnik u prvom kolu nove sezone.