Ivica Olić i Tomislav Pavličić u velikom finalu!

Stigli smo do samog kraja izbora slavonske sportske legende, natjecanja koje je poslužilo da prekratimo vrijeme izolacije ali i podsjetimo se nekih ljudi koji su obilježili slavonsko baranjski sport. Vjerujemo da smo mnogima pobudili sjećanja na neka stara vremena iako je u natjecanju i puno još aktivnih sportaša, pa je jadan stigao i do finala. Imena poput Kaje Ileš, Veldina Karića, Dragutina Krizmanića, legendi bogdanovačkog Sremca i tako dalje sigurno su mnoge potakli da pročitaju one kratke priče o njihovim karijerama. Bilo je naravno i dosta smijeha s raznim anegdotama, a sada je ostao samo ozbiljni okršaj za kraj Ola vs Šlajfo!

Oglas

Večerašnje finale kreće u onom romantičarskom terminu od 20,45 kada nam je kretala Liga prvaka, u isto će vrijeme sutra i završiti. Ola ima i te kako iskustva s Ligom prvaka, Šlajfo manje, ali borbenog duha mu ne nedostaje kao ni njegovim glasačima, pa iako je Olić do sada sve lakoćom prošao, najprije s 80%, pa dva puta 67 i na kraju 57 u polufinalu protiv Josipa Milardovića, Šlajfo sigurno sprema veliku bitku! Pavličić je ostao u sjajnoj formi od Himnovizije, jedan pehar je otišao u vitrine Dilja, a kada vidimo kakva je imena rušio do finala jasno je da Olu čekaju teška 24 sata. Najprije je Pavličić “rasturio” Šukera, onda se namučio s legendarnim Edinom Mujčinom, pa uvjerljivo u četvrtfinalu slavio protiv Belčića. U polufinalu je to bio pravi rat za svaki glas, veliki Mirko Filipović je dugo vodio, ali je na kraju ipak “na bodove” poražen, za samo 52 glasa na ukupno više od 6300.

Oglas

Osvrnut ćemo se i na najavljeni izbor najljepšeg grba i još jednom pozvati sve koji žele prijaviti svoje klubove da nam pošalju grbove na mail redakcija@sportalo.hr u što kraćem roku. U samo dva sata nakon objave popunili smo više od pola planiranih mjesta, kada ih popunimo objavit ćemo da više ne primamo prijave, a kako naknadnog prijavljivanja neće biti bolje je požuriti. Isto tako, među primjenjima je nekoliko koji ne zadovoljavaju standarde pa smo prijavitelje obavijestili da moraju poslati grbove koji nisu “screenshotani” ili uslikani. Za sve koji imaju sličan problem još jednom ćemo preporučiti S-design koji je zaslužan i za ovu fenomenalnu grafiku najave finala.