Ivica Lukšić: “Cilj je afirmacija mladih igrača i približavanje vrhu ljestvice”

S obzirom na kvalitetu igračkog kadra novogradiška Sloga jedno je od najvećih razočarenja jesenskog dijela sezone, prvi dio završili su kao 11 momčad lige sa samo 17 osvojenih bodova. S obzirom da je pretposljednji Tomislav iz Cerne na 11, jasno je da ostanak nije osiguran. Za proljetni dio sezone Sloga se pojačala Stejpanom Zebom, Vladimirom Blaževićem i Ivanom Benićem.

Oglas

– Počeli smo s pripremama 14. siječnja, ovisno o vremenskim prilikama kombinirali smo teren i teretanu. Prvu utakmicu odigrali smo protiv Oriolika i pobijedili, zatim smo izgubili 5:0 od Marsonije ali uz stvarno dosta propuštenih prilika, što u tom dijelu priprema i ne čudi. Generalku ćemo odraditi protiv pleterničke Slavije i vjerujem spremni dočekati početak sezone. Zadovoljan sam odazivom na treninge kao i samim angažmanom, najbitnije je da nemamo povreda i da su svi koncentrirani na rad jer trenutno mjesto na ljestvici nije pravo mjerilo naše kvalitete. Cilj nam je primaknuti se što bliže vrhu uz afirmaciju naših mladih igrača – rekao je Ivica Lukšić za Sportalo.

Oglas

Kraj za zaborav što se Sloge tiče, jesenski dio završen je sa četiri uzastopna poraza. Proljetni dio svakako Lukšić i njegovi igrači žele otvoriti puno bolje, a prvi protivnik je županijski rival Svačić.