Ivica Kulešević: Imamo ozbiljne ambicije u kupu

Prvo bi trebale biti odigrane polufinalne utakmice Kupa, 30. i 31. svibnja, a Osječane tada čeka ogled s Rijekom.

Nogomet se vraća na hrvatske prvoligaške travnjake! To je svakako najvažnija odluka Izvršnog odbora HNS-a, a sezona bi se trebala nastaviti 30. i 31. svibnja, za kada su planirane polufinalne utakmice nacionalnog Kupa. Naš će Osijek tada gostovati kod Rijeke na Rujevici dok će u Koprivnici snage odmjeriti Slaven Belupo i Lokomotiva. Tjedan dana kasnije su predviđeni i prvenstveni dvoboji, po ranije utvrđenom rasporedu, što znači da će Bijelo-plavi 6. lipnja igrati s „Lokosima“ u Kranjčevićevoj. Svi će susreti do kraja sezona biti odigrani bez nazočnosti gledatelja.

Druga HNL i niža natjecanja neće biti nastavljena u aktualnoj natjecateljskoj godini, kao ni ona u mlađim kategorijama. Također, HNS će, sukladno preporukama HZJZ-a, donijeti obvezujuće upute za klubove, kako bi se maksimalno zaštitilo zdravlje igrača i svih nogometnih aktera.

Treba napomenuti da će konačnu potvrdu ovih odluka morati donijeti Nacionalni stožer civilne zaštite u suglasnosti s epidemiološkom strukom.

Kulešević | Nastavak sezone

“Mi smo sportaši i volimo se natjecati, a bez natjecanja sve to nema smisla!” ?

Objavljuje NK Osijek u Srijeda, 6. svibnja 2020.

„Od početka se znaju naše ambicije“

Mi smo sportaši, a bez natjecanja sve skupa baš i nema previše smisla. Sretan sam ako su se stekli uvjeti da se sezoni ne samo nastavi, nego i završi. Nadam se da ćemo u preostalim prvenstvenim susretima popraviti naš trenutni plasman na ljestvici, a imamo i ozbiljnih ambicija u Kupu, izjavio je trener našeg prvoligaša Ivica Kulešević.

Jugović | Nastavak sezone

“Naučili smo kroz proteklo razdoblje da postoje neki prioriteti u životu, a to je zdravlje nas i naših bližnjih!” ?‍?‍?

Objavljuje NK Osijek u Srijeda, 6. svibnja 2020.

Iskusni prvotimac Osječana Vedran Jugović je također izrazio zadovoljstvo spoznajom da će krajem ovoga mjeseca zajedno sa svojim suigračima ponovno imati priliku odigravati utakmice i boriti se za što veće domete na oba kolosijeka.
Od početka sezone se znaju naše ambicije, to ne moramo ponavljati. Sigurno je da ćemo se uhvatiti u koštac s tim i da ćemo novi početak dočekati spremni, zaključio je plemeniti veznjak.

Foto nkosijek