/Ivica Cvitkušić novo trenersko ime na klupi Otoka CVITKUŠIĆ NAJAVLJUJE NAPAD NA PRVO MJESTO
ivica cvitkušić

Ivica Cvitkušić novo trenersko ime na klupi Otoka CVITKUŠIĆ NAJAVLJUJE NAPAD NA PRVO MJESTO

Iskusni strateg Ivica Cvitkušić preuzeo je međužupanijskog ligaša Otok. Željko Grgić nije više trener, a s novim trenerom Cvitkušićem Otok želi u Treću HNL:

Nije ovo moj prvi angažman u Otoku, imao sam već misiju spašavanja kluba i izborili smo ostanak u ligi, a bio sam u Otoku i kao igrač tako da je ovo moj treći dolazak u Otok. Nakon odlaska iz Vođinaca ponudu Otoka nisam mogao odbiti jer sam već zimus dobio ponudu koju sam sada ipak prihvatio. U Otoku imam puno prijatelja, počev od načelnika i predsjednika te svih ostalih, a Otok je sredina koja zaslužuje trećeligaša i mi idemo na prvo mjesto. Rejting, infrastruktura, kapacitet, bazen bogat igračima…sve to ukazuje da smo favoriti i da s razlogom napadamo naslov prvaka. U protekloj sezoni je klub bio vrlo blizu plasmana tako da se moramo pojačati s 2,3 igrača kako bi ostvarili zacrtani cilj – za Sportalo je izjavio novi trener Otoka Ivica Cvitkušić

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.