/U Ivankovu održan plenum 3. i 4. HNL DARDA JE "VRAĆENA" U MŽNL, GRAFIČAR PRESELIO U 2. ŽNL
pero međimurje 3. hnl

U Ivankovu održan plenum 3. i 4. HNL DARDA JE "VRAĆENA" U MŽNL, GRAFIČAR PRESELIO U 2. ŽNL

Sinoć su u Ivankovu održani plenumi 3. HNL Istok i Međužupanijske lige Slavonije i Baranje na kojem su utvrđeni natjecateljski brojevi za sljedeću sezonu.

Plenumu MŽNL nisu nazočili Hajduk Pakrac i Slavonac Tenja dok su ostali bili prisutni. Predsjednik plenuma bio je Damir Japundžić iz Sloge Nova Gradiška. Prvenstvo počinje 27. kolovoza, a završava 27.11.2016. a povjerenik za natjecanje je kao i do sada gospodin Željko Bel iz Osijeka, povjerenik za suđenje je Siniša Sabljak iz Požege, disciplinski sudac je Ivan Ereš iz Ivankova, tehnički tajnik Željko Bel te povjerenik za sigurnost Marijan Rudež iz Pleternice. Komisiju za žalbe čine: Ivica Sabljaković iz Vinkovaca, Ante Vučemilović mlađi iz Osijeka i Igor Kokanović iz Slavonskog Broda.

Izvučeni su natjecateljski brojevi kako slijedi: 1. Čepin, 2. Graničar Brodska Varoš, 3. Sloga 4. Vuteks Sloga, 5. Graničar Županja, 6.Vihor, 7. Bobota-Agrar, 8. Željezničar, 9. Zrinski, 10. NAŠK, 11. Jadran, 12. Darda, 13. Hajduk, 14. Slavonac, 15. Šokadija i 16. Mladost Antin. Parovi 1. kola 27.8.2016 u 17,30 sati: 1.Čepin-Mladost

2. Graničar B.V.-Šokadija

3. Sloga-Slavonac

4. Vutek-Sloga-Hajduk

5. GraničarŽ.-Darda

6. Vihor-Jadran

7. Bobota-Agrar-NAŠK i

8. Željezničar-Zrinski

Umjesto Grafičar Vodovoda koji je izbrisan iz registra udruga pri Županijskom uredu za opću upravu u Osijeku, a koji će se natjecati u 2. ŽNL OB dok mlađe kategorije igraju normalno u MŽNL, ušla je Darda. To je potvrdio Ante Vučemilović i takvu odluku donio je Osječko-baranjski savez. U četvrtak 28.7.o.g. u Zagrebu zasjeda Komisija za natjecanje koja bih to trebala i potvrditi.

Toliko o MŽNL, a sada o plenumu 3.HNL-istok. Predsjednik plenuma bio je Miroslav Jurišić (Mladost Ždralovi) uredno je priveo plenarni sastanak 3.HNL-istok održan u Ivankovu na stadionu “Grac” i kojem su nazočili predstavnici svih 16 klubova. Bili su tu Ante Vučemilović dopredsjednik HNS-a, Josip Kuterovac i Ivan Ereš predsjednik i dopredsjednik ŽNSVS a najveći aplauz dobila je gospođa Grozdana Sinković iz Š.N.Varaždin kao jedina žena i predstavnica kluba. Utvrđen je kalendar natjecanja za jesen 2016. po kojem se treće kola igra srijedom, 8. kolo u subotu o8. listopada i 13. kolo u nedjelju 13. studenog 2016. jer igra reprezentacija. Rukovodstvo natjecanja ostalo je isto s tim da je (treći) član Komisije za žalbe postao Vinko Bartolović iz Slavonskog Brod umjesto Martina Lončarevića. Ostali članovi komisije za žalbe su Zdenko Blažičević i Ivica Sabljaković. Povjerenik za natjecanje je Željko Bel, povjerenik za suđenje je Nikola Marinčić, disciplinski sudac je Željko Franić, tehnički tajnik je Željko Bel i povjerenik za sigurnost je Marijan Rudež.

Jesenski dio prvenstva počinje 27. kolovoza u 17,30 sati, a završava 27. studenog 2016. Izvučeni su ovi natjecateljski brojevi: 1.Varaždin Š.N; 2. Bedem, 3.Koprivnica, 4. Bjelovar, 5. Međimurje, 6. Oriolik, 7. Marsonia, 8. Slavonija, 9. Osijek II, 10.Vukovar 1991, 11. Đakovo-Croatia, 12. Mladost,  13. Višnjevac, 14. BSK, 15. Slavija i 16.Belišće.

Parovi 1 kolo 27.8.u 17,30:

1. Varaždin Š.N.-Belišće

2. Bedem Slavija

3. Koprivnica-BSK

4. Bjelovar-Višnjevac

5. Međimurje-Mladost

6. Oriolik-Đakovo Croatia

7. Marsonija-Vukovar 1991

8. Slavonija-Osijek II.

Nedjeljom kao domaćini igraju Bedem, BSK i Višnjevac dok ostali igraju subotom. Sve odluke su jednoglasno usvojene, a Bedem je kao pravi domaćin pripremio čobanac i piće za predstavnike obje lige.

Podijeli
  •  
  •  
  •