/Ivan Rakitić poziva na obilježavanje dana ponosa i slave UZ NAŠEG REPREZENTATIVCA POZIVE UPUĆUJU I OSTALI VATRENI
domagoj vida fb

Ivan Rakitić poziva na obilježavanje dana ponosa i slave UZ NAŠEG REPREZENTATIVCA POZIVE UPUĆUJU I OSTALI VATRENI

Prošlo je gotovo godinu dana od povratka Vatrenih iz Rusije i dočeka kojega ćemo pamtiti i kojega ćemo teško ponoviti. Na spomen toga 16.srpnja Vatreni žele evocirati uspomene pa pozivaju ponovo na zajedništvo, a među njima putem svog Instagram profila oglasio se i Ivan Rakitić.

Svi zajedno 16. srpnja obucimo kockice i izađimo na ulice i proslavimo dan zajedništva, ponosa i sreće. Uz našu repku, Hrvatska je puna života. Pokažimo to – poručio je osvajač svjetskog srebra Ivan Rakitić. 

Podsjetimo da su nakon poraza u finalu SP-a u Rusiji od Francuza dan kasnije Vatreni dočekani na doista veličanstven način. Panoramski autobus s članovima hrvatske reprezentacije jedva se probijao prema Zagrebu, a potpuno ispunjeni Trg “eksplodirao” je kada su se kroz dim baklji pojavili svjetski viceprvaci.

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.