Ivan Purgar: “Skeptičan sam oko nastavka sezone”

Ivan Purgar rođen je  18. travnja 1988. u Našicama, a svoje prve nogometne korake napravio je u NK Zagorac koji se nalazi u Beljevini mjestu u kojem i trenutno živi. U karijeri je promjenio dosta klubva, nakon Zagorca odlazi u Našk, zatim slijedi Metalac Osijek koji je tada igrao 2. ligu a tamo je proveo 4 godine. Nakon toga dolazi u Feričance, a zatim u Slatina. (upisujem policijsku akademiju). Slijedi još jedan “krug” Fešk, Našk Vihor u kojem se sada skrasio i stigao do kapetanske vrpce.

Oglas

Završio sam trgovačku i komercijalnu školu Davor Milas u Osijeku dok sam igrao za Metalac, a radim u Specijalnoj jedinici policije Osijek. Što se tiče koronavirusa i prvenstva… A kao što su i svi dečki do sada rekli, ne znam šta bi vam novo rekao. Situacija je ozbiljna tako je treba prihvatiti i ponašati se odgovorno u skladu s uputama. Nitko se nije nadao da ce prvenstvo biti prekinuto, naravno da je želja svih  da se prvenstvo ne prekida pa tako i moja, ali prekid je bila jedina opcija obzirom na situaciju. Što se tiče nastavka i završetka sad sam već i pomalo skeptičan da će se nastaviti, no nadam se najboljem, da se što prije  vratimo na nogometne terene.

Oglas

Nije da loše dođe ovaj odmor od svega pa i od treninga?

Oglas

Obzirom na profesiju za mene nema odmora, treninzi mi ne pretstavljaju neki problem, tokom cijele godine moramo biti na psihičkoj i fizičkoj razini, a i u dogovoru s trenerom nastavljamo individualno trenirati, tjelesno neće biti problema!

Kako bi ocjenio jesen plus 180 proljetnih minuta i kakve su ambicije ako će se sezona nastaviti?

Nakon prošle odlične sezone gdje smo bili viceprvaci, ova sezona nije ni približno uspješna kao ona. Iako smo krenuli s velikim ambicijama jesenski dio je bio za zaborav, ali to je nogomet, i drugi igraju i imaju svoje ambicije. Cilj i očekivanja u proljetnom dijelu ako će se nastaviti jedino realno što može bit je bijeg iz donjeg dijela tablice prema sredini i obrana naslova proslogodišnjeg pobojednika kupa Nogometnog sredista Našice – zaključio je Ivan za Sportalo.