/Ivan Nevistić darivao svoje Đakovčane VRATAR NOVOG PRVOLIGAŠA VARAŽDINA NE ZABORAVLJA ODAKLE JE KRENUO
Image-16

Ivan Nevistić darivao svoje Đakovčane VRATAR NOVOG PRVOLIGAŠA VARAŽDINA NE ZABORAVLJA ODAKLE JE KRENUO

HNK Đakovo Croatia zahvaljuje se svome bivšem polazniku škole nogometa gospodinu Ivanu Nevistiću na novim loptama i rukavicama za naše golmane s kojima je obradovao mlade nogometaše.
Mladim nogometašima Ivan je uzor i primjer kako se upornim radom može sve postići pa ovim putem đakovački klub čestita Ivanu i njegovom NK Varaždin na ulasku u I. HNL, a hvalevrijedna stvar je što Ivan ne zaboravlja odakle je krenuo i što se u svakom obraćanju s ponosom sjeti svog Đakova i svog bivšeg kluba.
Nogometna biografija:
Ivan je rođen u Đakovu 31.07. 1998. Nogometnu karijeru započeo je u početnicima NK Đakovo 2007. godine. Nakon provedene tri godine u Đakovu Ivanove kvalitete prepoznao je NK Osijek s kojim je imao potpisan stipendijski ugovor, a nakon njegovog isteka stavio je potpis na ugovor s Rijekom u svibnju 2015. godine. Sporazumno je 2017. godine ustupljen NK Varaždinu. Na posudbi je bio i u slovenskoj Muri 2018., a povratkom u Varaždin 2019. godine izborio je ulazak u I HNL.
Ivan je bio član mlađih uzrasta reprezentacije Hrvatske , a bio je i sudionik Europskog prvenstva 2015. gdje se istaknuo sjajnim obranama protiv Španjolske. S reprezentacijom Hrvatske do 17 godina nastupio je u listopadu 2015. godine na Svjetskom prvenstvu u Čileu (eliminirani u četvrtfinalu).
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.