/Ivan Misir se uključio u borbu za najboljeg igrača Prve ŽNL BPŽ JOSIP RAVLIĆ PONOVO SAM NA VRHU
ivan misir

Ivan Misir se uključio u borbu za najboljeg igrača Prve ŽNL BPŽ JOSIP RAVLIĆ PONOVO SAM NA VRHU

Uz opasku da su glasovi odavno već podijeljeni i da redakcija Sportala zna ime pobjednika nastavljamo donošenje glasovanja pojedinih klubova. Opaska je tu samo radi toga da se izbjegnu moguće kalkulacije u sumnje da se favoriziralo nekoga pred kraj našeg natjecanja. Glasove donosimo prema vlastitom nahođenju i sa željom da do samog kraja borba za vrh bude neizvjesna i izjednačena.

Na red su došli predstavnici Mladosti iz Sibinja koji su najviše počastili Ivana Misira iz šampionske momčadi pa se on s pet dobivenih glasova uključio ravnopravno u utrku za naslov najboljeg igrača Prve ŽNL BPŽ po izboru trenera i kapetana suparničkih momčadi. Neuništivi trener igrač Slavonca iz Bukovlja Mario Petrović zaradio je trojku dok se Josip Ravlić s dva boda odmaknuo od pratnje i samostalno predvodi ljestvicu. Dinko Rosandić je odlučio dati glas kolegi Pavkoviću koji također pomalo odmiče…

Mladost Sibinj

Trener Dinko Rosandić

3 boda Mario Petrović

2 boda Ivan Misir

1 bod Josip Ravlić

Glas za trenera – Ivan Pavković

 

Kapetan Ivan Abramović

3 boda Ivan Misir

2 boda Dalibor Jukić

1 bod Josip Ravlić

 

Redoslijed nakon 4 kluba:

 1. Josip Ravlić 8
 2. Karlo Kokanović 6
 3. Matej Gačić 5
 4. Ivan Misir 5
 5. Mario Bačić 3
 6. Denis Kljajić 3
 7. Matej Kurjaković 3
 8. Josip Nižić 3
 9. Mario Petrović 3
 10. Dalibor Jukić 2
 11. Sebastijan Petričević 2
 12. Marko Stepić 2
 13. Danijel Martić 1
 14. Josip Padrić 1
 15. Hrvoje Živić 1

Treneri:

 1. Ivan Pavković 3
 2. Irfan Islami 1

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.