Ivan Jurić preuzeo klupu Gundinaca od Brune Ešegovića

U Gundincima očito ovih dana niti ne spavaju pa su okončali i potragu za novim imenom na klupi. Agilna uprava predvođena Marijanom Pušeljićem je nakon Brune Ešegovića na kormilo postavila i javnosti predstavila novog trenera Ivana Jurića koji je stigao iz Slavonskog Šamca gdje je uspješno vodio tamošnjeg Graničara i ostavio dobar trag, a istovremeno i dobar trag u suradnji s našom redakcijom. Prenosimo riječi službenog obraćanja putem FB stranice nogometnog kluba iz Gundinaca:

Ivan Jurić novi je trener seniora nogometnog kluba Gundinci. Ivan je uspješno vodio Graničara iz Slavonskog Šamca sa kojim je ispunio zacrtani cilj i svoj bivši klub ostavio među prvoligašima. Kako nam je uvijek u odabiru u prvom planu bilo čovjek pa tek onda trener tako smo se odlučili i za Ivana i na našu sreću Ivan je prihvatio naš poziv. Ivan je poznat kao veliki radnik i bez sumnje smo sigurni da će se vrlo brzo uklopiti u ovaj naš mali kolektiv. Treneru dobro došao!
Ovom prilikom se zahvaljujemo i bivšem treneru Bruni Ešegoviću koji nas je napustio i preuzeo jedan klub iz MŽNL. Treneru hvala na svemu!