Ivan Ivanković svladao Ivana Marijanovića koji je zaboravio kad je vadio loptu iz mreže

Nogometaš Mitnice Ivan Ivanković se može pohvaliti doista rijetkim činom – zabio je gol vrataru Vukovara 1991i svom imenjaku  Ivanu Marijanoviću u jednoj službenoj utakmici ove kalendarske godine. Do sada je u prvenstvenim ogledima to uspjelo tek dvojici igrača jer je sjajni vratar vukovarske momčadi tek dva puta vadio loptu iz mreže u do sada odigranih 16 utakmica u okviru Treće HNL istok.

U susretu četvrtfinala kupa NS Vukovar pri rezultatu od 4:0 za trećeligaša Ivanković je natjerao imenjaka Marijanovića na kapitulaciju u 68.minuti susreta pa ako dodamo onih 870 dobit ćemo brojku od 938 minuta bez primljenog pogotka, a sjajni kapetan svoga broda imat će prigodu nastaviti svoj niz u prvenstvenim ogledima i u zadnjem kolu Treće HNL.

Do sada su čast i umijeće za svladati Marijanovića imali tek Mihael Tomić (Našk) 17.travnja i Lovro Pedić (Đakovo Croatia) 24.travnja od kada mreža sjajnog vratara miruje. Vukovar 1991 je na kraju ipak uvjerljivo svladao Mitnicu pa je ovo bio tek počasni pogodak, a u drugom odigranom susretu Croatia je slavila protiv Hajduka iz Bapske.

Foto FB Croatia Bogdanovci