Ivan Denić ima novi angažman

Nakon što se nedavno rastao sa satničkom Mladosti, Ivan Denić nije dugo mirovao, već je brzo pronašao novi angažman. Mladi je đakovački strateg preuzeo momčad Ratara iz Piškoravaca, člana osječko-baranjske 1. ŽNL.

Oglas

Ratar je sezonu završio na 14. poziciji s 18 osvojenih bodova, samo jedno mjesto iznad zone ispadanja. Piškorevčani su se pak okrunili naslovom pobjednika Kupa NS Đakovo, gdje su u finalu svladali kuševački Torpedo. Ratarovu su momčad prošle sezone vodili Tihomir Češnik i Krešimir Salamon, a sezonu je na klupi Žutih završio Igor Mandić koji je s momčadi osvojio i trofej. Suradnja kluba i trenera Mandića je po dogovoru završila na kraju sezone, pa je stoga uprava Ratara bila primorana pronaći novo trenersko rješenje. Našla ga je u mladom stručnjaku koji je dugi niz godina uspješno kormilario na klupi Satničana.

Oglas

Poznavajući trenera Denića, njemu je cilj uvijek biti u vrhu, pa vjerujemo kako će i s njegovim dolaskom Ratar sljedeće sezone biti u gornjem dijelu tablice. Na upravi kluba je da nakon snažnog trenerskog imena, dovede i nekoliko igračkih pojačanja, kako bi se izbjegla prošlosezonska stihija i borba za opstanak.