/Ivan Denić i Hrvatska odlični na Euro street socceru ULIČNI NOGOMET U PREKRASNOM RIMU
received_459215677985535

Ivan Denić i Hrvatska odlični na Euro street socceru ULIČNI NOGOMET U PREKRASNOM RIMU

U Rimu je održano jedno vrlo zanimljivo i atraktivno natjecanje u uličnom nogometu, a naravno, tamo smo imali svog predstavnika u sjajnom mladom treneru Mladosti iz Đakovačke Satnice Ivanu Deniću. Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa: Italija, Francuska, Španjolska, Nizozemska, Belgija, Latvija, Danska i Hrvatska. Našu ekipu je činilo četiri igrača: Ivan Denić, Ivan Radnić , Marin Stanušić i Rafael Spajić.

Igralo se u formatu 3 protiv 3 na male golove. Organizator turnira je bio Grad Rim, u svrhu promocije sporta i kulture su doveli 8 najboljih ekipa na prvo Europsko prvenstvo u 3 vs 3. Grad Rim je pokrio sve financijske troškove svim ekipama, pa je na njima bilo samo pokazati što bolji nogomet, a naši su to shvatili doslovno i stigli su do polufinala!

Igrali smo protiv Fancuske, izgubili 4-3. Zatim smo pobjedili Španjolce 3-1 i Talijane 4:1, a nesretno smo ispali od Nizozemske u polufinalu. Pobrali smo simpatije od svih ekipa, što dokazuje činjenica da su nas pozvali na turnire u Latviju i Dansku, gdje se također održavaju jaki 3 protiv 3 turniri – rekao je za Sportalo trener Mladosti.

received_591653237910758

Nije se igrala utakmica za treće mjesto, pa bi se po ishodu finala u kojem je Latvija pobjedilia Nizozemsku da su naši u konačnici četvrti.

Podijeli
  •  
  •  
  •