Ivan Bažančik državni prvak u boćanju

Sjajni mladi boćar Ivan Bažančik, 15-godišnji Vinkovčanin i član BK „Lokomotiva” iz Vinkovaca, koji se natječe u 1. Županijskoj boćarskoj ligi i koji je predstavljao je boćarski savez Vukovarsko-srijemske županije, ostvario je odlične rezultate na Državnom prvenstvu za kadete (U 15) koje se održava u Jadranovu od 20. do 24. srpnja 2022.

Oglas

Ivan se s vršnjacima nadmetao u četiri discipline (pojedinac klasično, bližanje i izbijanje u krug, precizno izbijanje te brzinsko izbijanje) od čega je najbolji rezultat ostvario u disciplini pojedinac klasično gdje je osvojio zlatnu medalju. U disciplini bližanje i izbijanje u krug osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju, u disciplini brzinsko izbijanje bio je osmi, a u disciplini precizno izbijanje nije prošao u kvalifikacijama.

Oglas

Moramo napomenuti da je Ivan bio jedini predstavnik s područja Slavonije, ovo je za dječaka, kojemu je ovo drugo veliko natjecanje, veliki uspjeh i dodatni motiv za daljnji napredak. Treba reći i da se Ivan Bažančik na putu do medalje morao suočiti s veoma dobrim prvoligaškim igračima kojima je nastup na državnim natjecanjima uobičajena pojava, a neki od njih su i vlasnici nekih odličja. Isto tako Ivan Bažančik proglašen je najboljim igračem na Državnom prvenstvu za kadete U-15 u kategoriji valjanje tj. najbolji valjač!
ČESTITAMO IVANE !!!