/Ivan Barišić poveo u izboru za najboljeg u osječkoj 1. ŽNL PRVI GLASOVI U JESENSKOM IZBORU DOLAZE IZ KUŠEVCA
mladost satnica

Ivan Barišić poveo u izboru za najboljeg u osječkoj 1. ŽNL PRVI GLASOVI U JESENSKOM IZBORU DOLAZE IZ KUŠEVCA

Krećemo s izborom najboljeg nogometaša osječko baranjske 1. ŽNL u protekloj jesenskoj polusezoni. Jesen je na prvom mjestu i bez poraza završila momčad Mladosti, ali s izborom krećemo iz drugog đakovačkog kluba, iz Torpeda u čije su ime glasali trener Stjepan Jukić i kapetan Branimir Ivanda.

I za Torpedom je odlična jesen, zaista imaju razloga za zaodovoljstvo. Sezonu je kao trener započeo Josip Milardović koji ju je zaključio kao šef struke u Đakovo Croatiji, a u Kuševcu je ostao kao igrač, dok je klupu preuzeo Stjepan Jukić. Promjena nije puno utjecala na Torpedo, nastavili su u istom ritmu i u najužem su krugu kandidata za konačni trijumf.

Stjepan Jukić:

  1. Hrvoje Vida – 3 boda
  2. Ivan Barišić – 2 boda
  3. Josip Mišić – 1 bod

Branimir Ivanda:

  1. Ivan Barišić – 3 boda
  2. Darko Veverac – 2 boda
  3. Bojan Kajinić – 1 bod

Nakon prvog kruga glasanja na vrhu je Ivan Barišić, ponajbolji igrač jesenskog prvaka Mladosti, prvi pratitelj mu je prvi strijelac lige Hrvoje Vida pa bi vrlo lako to mogao biti dovojac koji će biti u samom vrhu, ali naravno, jako puno je glasova još u igri, ali i puno kvalitetnih igrača u svim klubovima.

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

Podijeli
  •  
  •  
  •