/Istra zaustavila Osijekovu seriju ISTRIJANI SU BOD OSVOJILI U 90. MINUTI UTAKMICE
screenshot-web.facebook.com 2016-09-26 02-52-09

Istra zaustavila Osijekovu seriju ISTRIJANI SU BOD OSVOJILI U 90. MINUTI UTAKMICE

Minute su djelile Zorana Zekića i njegovu momčad od nove pobjede, no greška vratara Mikulića donijela je pogodak gostima i prekid velike serije Bijelo plavih.

3000 gledatelja nije gledalo lošu predstavu, Istra se pokazala kao tvrd orah, momčad koja je izgledala žusano prije samo nekoliko tjedana, danas ima glavu i rep, zna što hoće i kako do toga doći. Nisu se gosti začahurili pred svojim golom, dapače, često su pokušavali napasti i zaprijetiti osijekovim vratima. U prvom dijelu nisu uspjevali konkretno prijetiti, ali su maksimalno smanjili mogućnost domaćima da budu opasni. Tek je u nekoliko navrata Barišić dobro ubacivao, no konkretnog učinka nije bilo. I onda su gosti nakon sat vremena igre imali dvije sjajne priliki i samo su dobre vile sačuvale domaću mrežu netaknutom.

I onda gol, Osijek je poveo u 76. minuti. Kapetan Barišić je ubacio iz kornera, Vojnović sjajno opalio, no Iveša je nevjerojatno obranio, no lopta se odbila do Ejupija koji je po 8. put u karijeri zabio Istri. Činilo se tada da je Osijek napokon slomio otpor gostiju, utakmica je mirno išla kraju, a onda veliki kiks Mikulića i dva boda su otišla u vjetar. Stepčić je tukao s dvadesetak metara ravno po sredini gola, istini za volju bila je to lopta s puno efea, no takav gol se ne smije dobiti. Takav je život golmana, Mikulić je odlično odradio posao tokom čitave utakmice i onda u 90. minuti postao tragičar.

– Očekivano težak dvoboj protiv nezgodnog protivnika. Moram reći da mi je žao što se nije naplatio silan trud koji je moja momčad uložila u današnju utakmicu. Nogomet je to, danas je otišlo na Istrinu stranu, sljedeći put će ja se nadam na našu – rekao je Zoran Zekić nakon utakmice.

Bez obzira na ovaj kiks, Osiječka sezona je i dalje sjajna, u vrhu su, Europa već dobrano miriši u Gradskom vrtu i samo treba nastaviti u dosadašnjem ritmu.

Podijeli
  •  
  •  
  •