Istra 1961 je prava mušterija za osječkog Ukrajinca

Osijekov je Ukrajinac upravo protiv Istre 1961 u Gradskom vrtu odigrao svoju najbolju utakmicu u dresu Bijelo-plavih.

Oglas

Najbolju utakmicu u dresu Nogometnog kluba Osijek Dmytro Lopa je odigrao protiv Istre 1961. Bilo je to 15. travnja 2017. u Gradskom vrtu, kada su Bijelo-plavi slavili s 2:0. Mnogi koji su bili na toj utakmici još se zasigurno sjećaju kako je Ukrajinac svojim driblinzima u kaznenom prostoru „pobacao“ kompletnu obranu Puljana po travnjaku i potom zatresao mrežu na oduševljenje osječkih navijača.

Oglas

Lijepo je sjetiti se tih trenutaka. Išlo me je dosta toga, pa sam jedva čekao da mi lopta bude u nogama. Pobijedili smo, tada je to bilo najvažnije, kao što će biti i ove subote. Tko će zabiti uvijek je manje bitno, rekao je Lopa.

Oglas

„Navijači osjete da smo blizu“

U spomenutom susretu, osim Dmytra, od aktualnih prvotimaca igrali su još samo Mile Škorić i Alen Grgić. Komu će povjerenje sadašnji trener Kulešević ukazati u subotu navečer, još nije sasvim izvjesno. To će ovisiti o tomu tko bi se eventualno mogao oporaviti od ozlijeđenih igrača (Kleinheisler, Jugović, Mance…)

To ćemo vidjeti. Najvažnije da momčad igra dobro, iako ne možemo spojiti dvije utakmice u istom sastavu. Odlična je atmosfera u svlačionici što me posebno veseli. Odradili smo jako dobro seriju derbija i moramo tako nastaviti. Istra nam je uzela već previše bodova ova sezone i ne smijemo dopustiti nikakvo iznenađenje. Navijači osjete da smo blizu nečemu velikom, tako da sam siguran da ćemo imati njihovu veliku podršku.

Izvor nkosijek