Isprika Kreše Posedija sucima i sportskoj javnosti

Često nogometne utakmice izazivaju buru emocija, često je i navijačima ostati koliko toliko objektivan, pa je potpuno razumljivo kada oni koji su skroz “unutra” ostanu kratkih živaca. Dogodilo se to i treneru Kutjeva Kreši Posediju koji nam se javio sa molbom da javno objavimo njegovu ispriku zbog reakcija, odnosno izjava po završetku utakmice Svačić – Kutjevo koja je otišla na stranu domaćina rezultatom 4:2.

Oglas

– Ispričavam se sucima, gospodi Kurtović, Babić i posebno gospodinu Vidaku zbog izjave dane odmah nakon utakmice u kameru SBTV-a, kao i na Sportalu koje sam izgovorio vruće glave sumnjajući u ispravnost njihovih odluka. To nije način na koji sportski djelatnik treba komunicirati. Reagirao sam jer sam smatrao da suci nisu donijeli ispravnu odluku, no ništa ne opravdava moju reakciju. Vrlo sam emotivan, svaki trenutak utakmice proživljavam zajedno s momčadi što, opet, ne opravdava moju izjavu i sumnju u njihove namjere što je potvrdila i snimka utakmice. Ispričavam se i nogometnoj javnosti, sportskim djelatnicima, svjestan sam da sam najviše naštetio upravo sebi i svojoj momčadi – poručio je trener Kutjeva Krešo Posedi.

Oglas

Tako to rade pravi sportaši! Sport i nogomet su prepuni grešaka, kako sudačkih i igračkih tako i trenerskih, veličina sportaša otkriva se upravo u ovakvim gestama!