/Internetska prodaja ulaznica za Slovačku počinje u utorak 6. kolovoza PODRŽITE VATRENE U TRNAVI -INFORMACIJE O PRODAJI ULAZNICA ZA UTAKMICU PROTIV SLOVAČKE
hrvatska hns

Internetska prodaja ulaznica za Slovačku počinje u utorak 6. kolovoza PODRŽITE VATRENE U TRNAVI -INFORMACIJE O PRODAJI ULAZNICA ZA UTAKMICU PROTIV SLOVAČKE

Internetska prodaja ulaznica za utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Slovačke počet će u utorak, 6. kolovoza.

Vatreni će se u sklopu Europskih kvalifikacija susresti s reprezentacijom Slovačke 6. rujna na stadionu Antona Malatinského u Trnavi. Utakmica će početi u 20:45 sati, a ulaznice za utakmicu hrvatski navijači moći će kupiti isključivo putem interneta na sljedećoj poveznici.

Prodaja ulaznica počet će 6. kolovoza u 12 sati te će trajati do 14. kolovoza u 12 sati (ili do isteka zaliha). Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica, a dostava će započeti krajem kolovoza. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće niti u Hrvatskoj ni u Slovačkoj.

Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice te adresa kupca).

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Cijena ulaznica: 220 kn

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.