Inter pred odustajanjem, u Zmijavcima će se ponovno igrati 2. HNL?

U hrvatskom nogometu nikad kraja komplikacijama. Nakon što je Izvršni odbor zakomplicirao s tim nakaradnim imenima ligaških natjecanja u kojima se drugi rang naziva prvim, a treći drugim, uslijedile su maratonske kvalifikacije da bi se gotovo mjesec dana nakon kraja sezone konačno saznao izgled liga na nacionalnoj razini.

Oglas

A onda neočekivano, nove komplikacije koje je prouzročio zaprešićki Inter koji se nalazi na rubu ponora i praktično – gašenja. Kako je nekadašnji “Div iz predgrađa” zbog 250 000€ blokiran od FIFA-e čini se da neće ni krenuti u novu sezonu. Službene potvrde još uvijek nema, no prema provjerenim informacijama to je 99% siguran rasplet. Ako to dosita bude tako, u drugi rang natjecanja se vraća Croatia iz Zmijavaca koja je bila prva “ispod crte”, dok ostaje upitno tko bi igrao 3. HNL umjesto ekipe trenera Gorana Karlogana.

Oglas

Odu li nogometaši Croatije u 1. NL, upražnjeno mjesto u trećem razredu eventualno se može popuniti majstoricom Hrvatskog viteza i Trnja koji su zapeli u kvalifikacijskim dvobojima protiv Marsonije i Međimurja, tu je i opcija “jocker” pa da IO odluči po vlastitom nahođenju tko će u tu ligu… Kako bilo, puno toga bi se trebalo znati do konca ovog tjedna.