In memoriam Alen Ranogajec 1986. – 2022.

Dana 26. kolovoza 2022. ovaj svijet napustio je Alen Ranogajec rođen je 12. kolovoza 1986. godine u Osijeku. Svoje djetinjstvo proveo je u Samatovcima. Osnovnu školu pohađao je u Samatovcima i Bizovcu. Srednju školu završio je 2005. u osječkoj Strojarsko tehničkoj školi, smjer tehničar za računalstvo. Dugi niz godina radio je u tvrtkama Leistritz i Weldex.

Oglas

Pokojnog Alena svi smo poznavali  kao poštenu, pouzdanu i skromnu osobu. .

Oglas

Alen je veliki dio slobodnog vremena provodio na nogometnom igralištu  u Samatovcima nesebično pomažući u radu i organizaciji kluba. Klupskim tajnikom imenovan je 2015. Tu funkciju uspješno je obavljao do 2021. kada je izabran za predsjednika Sloge. Veliki uspjeh kluba upravo je ostvaren te godine, kada je osvojeno prvo mjesto u 3.ŽNL Valpovo te se nakon dugo vremena plasirao u 2.ŽNL.

Oglas

Svojom skromnošću, poštenjem, zalaganjem i radom ostavio je velik i neizbrisiv trag u

našim Samatovcima, a posebno u nogometnom klubu „Sloga 1958“ kojeg je neizmjerno volio.

Dragi Bubi, kako smo te od dragosti zvali, tvoje je srce stalo, a u našim ćeš živjeti zauvijek s nadom u novi susret s tobom na nekom novom mjestu. Ako tamo postoji  neko računalo koji treba popraviti, ili nogometna ekipa u kojoj treba pomagati, a da nikada ne zaigraš, ti ćeš vjerujemo, opet i to znati.

Kažu da je smrt  iskusan igrač i zaplaši nas tek kada se muva oko nekog nama dragog.

Nisi nas pripremio na svoj odlazak i ne možemo ti sada reći sve što nismo stigli.

Ne mogu se naći dovoljno velike i mudre riječi da se iskaže ono što osjećamo i mislimo i da se njega opiše nekome tko ga nije poznavao, a  oni koji jesu, oprostiti će se od njega na svoj način, jer takav je i on bio.

Dragi naš Alene, nedostajati ćeš nam za sve što dolazi u skorom vremenu. Sada kada te nema ne postoje riječi kojima bismo iskazali tugu i bol.

Posljednji ispraćaj našega Alena biti će u četvrtak,  01.rujna.2022. na mjesnom groblju u Samatovcima u 15 sati.

Obitelji i svima koji su poznavali Alena izražavamo iskrena sućut.

Počivaj u miru.

Uprava i igrači NK „Sloga 1958“ Samatovci