Ilić prozvao Županjce

Nogometaši Graničara iz Županje započeli su s pripremama za proljetni dio sezone u 3. HNL Istok. Treneru Iliću se na prvoj prozivci odazvalo 19 od 25 igrača koliko ih je na popisu. Pred Županjcima je šest tjedana pripremnog perioda, a za to će vrijeme odigrati i sedam pripremnih utakmica.
Ilićeva će momčad prvu pripremnu utakmicu odigrati 22. siječnja, kada će snage odmjeriti s još jednim trećeligašem, Oriolikom. Uz Oriolik, protivnici županjskih Plavih biti će jesenski prvak Vukovar 1991, Vuteks Sloga, drugoligaš iz Bijelog Brda i Šokadija iz Babine Grede, član međužupanijske lige Osijek-Vinkovci. Zadnju utakmicu pred prvenstvo, odnosno generalku, Graničar će odigrati s Bedemom.

Ove je zime klub napustio samo Petar Miličić, dok je ostatak ekipe ostao na okupu. U rubrici dolazaka za sada nema novih imena, no napomenimo da će u pripremni period s Graničarom krenuti i nekoliko igrača koji su na probi. Oni imaju nekoliko tjedana da se svojim radom, angažmanom i prije svega, dobrim igrama, dokažu i pokažu da su nogometaši za Graničar.

Graničar je prvi dio sezone završio na 11. mjestu prvenstvene ljestvice s ukupno 21 osvojenim bodom. U 17 su kola županjski Plavi ostvarili šest pobjeda, tri su utakmice odigrali neriješeno, dok su 8 utakmica teren napuštali spuštene glave. U prvom će kolu proljetnog dijela Ilićeva momčad gostovati u Gornjoj Vrbi kod Omladinca, koji ih je u prvom kolu svladao u Županji rezultatom 3:1.