/Igora Kedačića nikada nećemo zaboraviti! PRVI MEMORIJAL U BUDROVCIMA U SPOMEN NA IGORA
igor kedačić fb sl budr

Igora Kedačića nikada nećemo zaboraviti! PRVI MEMORIJAL U BUDROVCIMA U SPOMEN NA IGORA

Završen je 1. memorijalni turnir Igor Kedačić, a pobjednik prvog izdanja je NK “Mladost” Satnica Đakovačka koja je u finalu pobjedila domaćina NK “Slavoniju” rezultatom 4:1.

Treće mjesto osvojila je ekipa NK Ratar Piškorevci koja je pobjedila ekipu NK Dračice Đakovo rezultatom 5:1.

Najbolji vratar turnira je Jakov Sito (Slavonija), najbolji strijelac Ivan Tunuković (Ratar), a najbolji igrač Ivan Barišić (Mladost).

Prvoga dana Memorijalnog turnira Igor Kedačić postignuti su ovi rezultati:
NK “Mladost” Satnica Đakovačka slavila je protiv NK “Ratar” Piškorevci rezultatom 2:0, dok je domaća NK “Slavonija” Slavila protiv NK “Dračice” Đakovo rezultatom 3:1.

No sve ovo je bilo ipak u drugom planu, ideja i želja organizatora, NK Slavonija i Igorove obitelji je očuvati uspomenu na Igora koji je sigurno još puno toga mogao i trebao reći na nogometnim travnjacima diljem Slavonija i Baranje. Bravo za pokretanje turnira i sigurni smo da Slavonija ima jednog vjernog navijača s nebeskih tribina.

Foto FB Slavonija Budrovci

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.