Igor Toth krenuo u svoju šestu sezonu u nizu na klupi Čepina

U srijedu 1.7.2020. u 19.00 h NK Čepin je krenuo sa pripremama za novu sezonu u 3.HNL istok. Na prozivci se pojavilo nekoliko novih igrača (Kraljević Josip, Jurić Ante Matej, Janjiček Steven Andrew, Janjiček Thomas Anthony, Bede Luka, Stojković Tino, Bungić Toni, Zebec Luka) koji su svi odreda mlađi igrači željni učenja i napredovanja.

Oglas

Trener Igor Toth sa svojim pomoćnicima Mariom Vratovićem i Vedranom Mutićem na prvi ovosezonski trening poveo je uz osam novih mladih i 16 iskusnih provjerenih starosjedilaca (Jakovljević, Bombini, Bilobrk S., Bilobrk J., Dragojević, Grgić, Leutar, Batarilo, Krstanović, Goluža, Gregić, Mišković, Pandžić, Pedić, Brlić i Bungić F.) od kojih kapetan Zvonimir Gregić slavi jubilarnu 20 godinu u klubu.

Oglas

Svi novi mladi igrači su godišta 2001 i 2002, a zajedničko im svima da su prošli školu nogometa Krpan-Babić. Bungić Filip iako najtraženiji igrač u okolici nije zaključio ugovor s drugima već odlučuje i ovu sezonu upijati savjete prekaljenog trenera Igora Totha koji ulazi u svoju šestu sezonu u NK Čepinu što još nije nikome pošlo za rukom.

Oglas

Dogovorene utakmice:

4.7. GRABOVAC

8.7. NAŠK

11.7.SATNICA Đ.

18.7. BEDEM

22.7. KUP

25.7.DARDA

5.8. ZRINSKI

8.8. VALPOVKA

Foto FB Čepin