Igor Toth: Bit ćemo opasan protivnik za sve

Igor Toth već godinama radi sjajan posao na klupi Čepina, svoj trenerski stil potpuno je prenio na momčad, redovito igraju sjajnu obranu a tako je bilo i protekle jeseni. U proljeće će Zeleni bez Batarilo-Ćerdića i Dine Bognara, no iskusni strateg ne mijenja svoje planove.

– Ne odstupamo od ranije ideje, igrati dobro, biti blizu vrhu i u proljeće etablirati još ponekog mladog igrača. Nemamo nikakav rezultatski imperativ, ali imamo želju baš u svakoj utakmici pobjediti bez obzira tko je na drugoj strani terena, sigurno ćemo biti opasan protivnik baš svima. Svima je jasno da Belišće, Marsonia i Vukovar imaju imperativ borbe za naslov, za njih je svaki krivi korak problem, a Slavonija, Đakovo i mi smo u situaciji da ipak ne moramo, ali možemo sa svima, da čekamo na greške prvog trojca i pokušamo im otežati posao. Nitko ni u proljeće neće doći u Čepin s unaprijed upisanim bodovima, a isto tako niti mi ne možemo nigdje otići i unaprijed računati na bodove. Bez obzira na sve probleme s pripremama mislim da ćemo biti spremni i dovoljno kvalitetni da odradimo ono što smo si postavili kao cilj – rekao je trener Čepina Igor Toth.

Čepin je odradio sve obveze u jesenskom dijelu, u 17 odigranih utakmica upisali su 10 pobjeda, 3 remija i 4 poraza te drže treću poziciju koju im nitko ne može ugroziti bodovima iz zaostalih utakmica. Proljetni dio sezone Zeleni će, ako stožer uopće dozvoli, otvoriti gostovanjem u Jurjevcu.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.