Igor Tkalčević nije dočekao Vatrene u Dohi

Popularni Tkalac je iščekivao Vatrene u Dohi gdje su se Dalićevi odabranici trebali sučeliti s Portugalom u prvom susretu no umjesto toga nogomet je na čekanju do kraja epidemije koronavirusa. U Kataru je na privremenom radu i naš Slavonac Igor Tkalčević koji je trenutno pomoćni trener u katarskom drugoligašu Al-Mesaimeeru iz Dohe gdje ga je karantena zatekla daleko od obitelji.

Oglas

– Ne idemo nikamo van iz kuće, ovo što malo odemo van, odemo do trgovine, ako trebamo nešto u ljekarni i to je to. Vrijeme provodimo u stanu, a izmislili smo i novi sport, ping pong na stolu za ručavanje. Odemo se van prošetati, odradimo neki trening i to je to. Sve je ovo teško, ali ako znamo što nas čeka u budućnosti, ako se ne bismo pridržavali, neće biti dobro. Iz tog razloga, strpit ćemo se, ako to treba jedan mjesec, – jedan mjesec, ako treba dva mjeseca – dva mjeseca, rekao je Tkalčević za HRT.

Oglas

Iako je teško sada razmišljati o bilo kakvom natjecanju, ova sezona je prekinuta u jeku uspona vašeg kluba?

Oglas

– Na diobi smo drugog mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije, klub koji je na prvom mjestu se trenutno odvojio. Svatko tko se natječe ima ambicije da bi išao u viši rang natjecanja. Do kraja prvenstva još je ostalo pet kola. Nadam se da ćemo mi uspjeti uhvatiti tu drugu poziciju i poslije toga dolazi kvalifikacijska, jedna utakmica. Mislim da se zasad još jedan ili dva stadiona trebaju završiti, ovo sve drugo je gotovo. Hrvatska je između ostaloga trebala igrati na jednom od stadiona koji je napravljen, još nije bio otvoren. Šteta, dogodilo se što se dogodilo, željno smo iščekivali Hrvatsku i veselili se utakmicama, uvijek pratimo naše sportaše kada dođu u Dohu, gledali smo i Svjetsko atletsko prvenstvo. Bit će još prilika – dodao je popularni Tkalac koji je u karijeri nosio dres Osijeka , Cibalije, Slavonije, Međimurja, Rijeke…

Foto FB Igor Tkalčević