Igor Tkalčević: “Dugo Selo je izraziti favorit”

Na klupi novaka u Drugoj NL je jedno dobro poznato nogometno ime i za ljubitelje najpopularnije igre na svijetu u Slavoniji, riječ je o Igoru Tkalčeviću, bivšem igraču Cibalije i Osijeka.

Oglas

Na kraju sam zadovoljan kako smo odradili prijelazni rok uzimajući u obzir financijske mogućnosti kluba. Doveli smo Matulju, Muminovća i Juricu koji su pojačanja za naš klub, , doveli smo i zanimljive mlade igrače Milinovića, Burula i Kosića, ostao nam je Jelić uz nositelje iskustva i kvalitete Vargića, Turkalja i Bogulića, tu su i ostali koji nam daju širinu, mislim da imamo dobar kadar. Zadovoljan sam i kako smo odradili pripreme, svjesni smo svoje snage, ali što se tiče prve utakmice mislim da je objektivno Dugo Selo tu veliki, izraziti favorit. Zadržali su momčad koja je prošlu sezonu završila u vrhu, no morat će to pokazat na terenu, on je jedino mjerilo, a tu i mi imamo nešto za reći – rekao nam je Igor Tkalčević.

Oglas

Krk inače igra svoje domaće utakmice u Rijeci na stadionu Kantrida, no u klubu rade na popravljanju određenih nedostataka na svom stadionu i vjeruju u skori povratak u svoj pravi dom što će Krku dati dodatnu snagu, puno drugačije je igrati na svom terenu i pred svojim navijačima. Debi u Drugoj NL Krk i Tkalčević imaju danas u 17,30 sati protiv jednog od kandidata za naslov Dugog Sela.