Igor Prijić se razišao sa Zrinskim

Često je Igor Prijić posljednjih mjeseci bio tema razgovora, neumorni strijelac vukao je Zrinski do posljednjeg kola u borbi za titulu prvaka 3. HNL kada su ipak ostali “kratki” u odnosu na Vukovar. Riječ je o čovjeku koji je jednostavno rođeni strijelac, sa savršenim osjećajem gdje treba biti, kao da ima magnet koji privlači loptu, a kada ona dođe do njega to je – gol!

Oglas

Igor Prijić od sinoć je slobodan igrač nakon što se sa vodstvom Zrinskog nije dogovorio oko nastavka suradnje što je sasvim sigurno veliki minus za Josipa Milardovića i njegove planove oko nove sezone. Naći pravog napadača koji i u ovakvoj 3. HNL jamči 20ak golova u sezoni je opako težak zadatak, no s druge strane sigurno je i sjajna prilika za konkurente da se domognu tvornice golova.

Oglas

– Nismo se dogovorili oko nastavka suradnje, idemo svatko svojim putem, a ja bih se iskreno zahvalio svima u Jurjevcu, od suigrača preko trenera Milardovića do gospodina Ivice Kocura na prekrasnom periodu koji sam tamo proveo – kratko je za Sportalo rekao strijelac 18 golova u protekloj sezoni 3. HNL Igor Prijić.