Igor Prijić potpisao za Marsoniju

Nakon što se nije dogovorio sa Zrinskim oko nastavka suradnje Igor Prijić stavio je autogram na ugovor s Marsonijom u kojoj će zajedno sa Selmirom Mahmutovićem činiti pakleni napad Bijelo crnih.

Oglas

Dubravko Galović i njegovi suradnici zaista imaju nos kada je riječ o napadačima, pa će u novoj sezoni u Jedinstvenoj 3. HNL Robert Špehar imati slatke brige kada je napadački dio igre u pitanju. Spomenuti dvojac ako ih zaobiđu ozljede jamac je, usudit ćemo se reći unatoč snazi protivnika, barem 30ak golova u sezoni.

Oglas

Često za igrače kažemo da su stroj za golove, a Prijić to doista je, gdje god se pojavi nemilice trese mreže, a kako je još prilično daleko od mirovine nema razloga da tako ne bude i u novoj sezoni. Mahmutović je pak baš ono što Prijiću treba, čovjek koji jednako voli asistirati kao i zabiti, a oboje radi odlično, pa dok se malo uigraju i međusobno, a i Prijić s ostatkom ekipe Legija će imati svoje nove junake!

– Jasno je da je Igor bio tiha patnja, kako navijača i Legije, tako i moja osobna i evo ta nam se želja napokon i ostvarila. Drago nam je da se povijest ponavlja i da će Igor opet, nakon 10 godina, zaigrati na dobro poznatom terenu Stadiona ‘Stanko Vlainić-Dida’, na kojem već ima iskustva u zabijanju golova – poručio je prilikom potpisa ugovora predsjednik NK Marsonije Dubravko Galović.
– Sretan sam što smo se uspjeli tako brzo dogovoriti i dat ću sve od sebe da se svi zajedno veselimo mojim golovima i našim pobjedama – dodao je Prijić.
Prijiću je ovo drugi put da oblači Bijelo crni dres, prvi put bio je igrač Marsonije u sezoni 2011/12. kada je odradio jednu polusezonu u 2. HNL kao posuđeni igrač NK Osijek. Marsonia je jučer odradila i prvu pripremnu utakmicu, na stadionu Željezničara ugostili su susjede iz Oriovca i slavili rezultatom 2:0, a strijelci su bili Kvesić i Huseinbašić.