Igor Pamić: “Novi smo, ali imam ambiciju boriti se za sami vrh”

Karlovac se pod vodstvom “Diva iz Žminja” Igora Pamića vratio na nacionalnu scenu nakon dosta godina tavorenja u nižim ligama nakon financijskog kraha kluba iz grada na četiri rijeke. I poznavajući Pamića i njegovu ambiciju očekivali smo riječi iz naslova.

Oglas

– Novi smo u ligi, imali smo dosta problema u proteklom periodu, znam da je konkurencija jaka, da nema lake utakmice niti doma niti u gostima, znamo dobro da je ovo puno zahtjevnija, brža, jača liga. Neće nam biti lako, kao cilj je od strane kluba postavljena stabilzacija i osiguravanje ostanka, no ja osobno kao čovjek i trener uvijek imam najviše ambicije. Imali smo specifičnu situaciju, zbog kvalifikacija smo imali jako mali odmor, pa onda i jako malo vremena za dovođenje pojačanja, no mislim da smo to dobro obavili, doveli smo dosta mladih igrača iz različitih sredina, malo će trebat vremena da se to sve posloži, ali ja sam vrlo optimističan. Dobra stvar je što stvarno nemamo pritiska i možemo mirno raditi, trebat će nam nekoliko kola da budemo pravi, tek nakon toga ćemo i znati našu stvarnu vrijednost – za Sportalo je rekao trener Karlovca Igor Pamić.

Oglas

Dosta odgovora o vrijednosti svoje momčadi Pamić će dobiti već u subotu navečer oko 21 sat kada će završiti prva utakmica u novoj sezoni, protivnik je moćan, jedan od kandidata za titulu, Mladost iz Ždralova. Ako bodovi ostanu na četiri rijeke, Pamićeve ambicije imat će sasvim čvrst temelj.