Igor Milošević novi predsjednik Šokadije iz Starih Mikanovaca

Šokadija iz Starih Mikanovaca je prošle sezone u vrlo napetoj i neizvjesnoj utrci prva prošla kroz cilj vinkovačke 2. ŽNL. Osvajanjem naslova prvaka momčad Šokadije je izborila plasman u 1. ŽNL gdje ove sezone i nastupa.
Početkom listopada klub je nakon pet godina napustio predsjednik Dragan Ljubas, koji je dao neopozivu ostavku na predsjedničku funkciju u Šokadiji. Sve do proteklog vikenda klub je praktički bio obezglavljen, bez službenog vodstva.

Oglas

Na nedavno održanoj izbornoj skupštini klub je dobio novo vodstvo. Jednoglasno je izabran novi upravni odbor koji će u sljedećem periodu voditi ponos Starih Mikanovaca. Već je tada odlučeno da će skupina ljudi koja je ušla u upravni odbor Šokadije ubrzo donijeti odluke i izabrati funkcije. Na prvom je sastanku novog upravnog odbora kluba iz Starih Mikanovaca donesena odluka imenovanju novog predsjednika kluba. Tu je čast, a ujedno i veliku odgovornost, dobio Igor Milošević. Njegovi će najbliži suradnici biti Mario Birkić i Domagoj Radočaj koji će vršiti potpredsjedničke funkcije. Mjesto tajnika pripalo je Boži Belanu, dok će blagajnik kluba u novom mandatu biti Antun Jukić.

Oglas

Prvi će ciljevi novog vodstva kluba biti poduzeti sve kako Šokadija ne bi ispala iz lige, odnosno napraviti sve da Šokci i iduće sezone budu županijski prvoligaši. Šokadija je jesenski dio završila na pretposljednjem mjestu, s 11 osvojenih bodova. U klubu svi skupa vjeruju kako je ostanak u ovom rangu itekako moguć, te da će s novom upravom doći i bolji dani.

Oglas