/Igor Kovačević neumorno skuplja košarkaška znanja i prenosi na mlade USKORO SLIJEDI TROTJEDNI KAMP U SLAVONSKOM BRODU
kamp dubrovnik skupna

Igor Kovačević neumorno skuplja košarkaška znanja i prenosi na mlade USKORO SLIJEDI TROTJEDNI KAMP U SLAVONSKOM BRODU

Igor Kovačević neumorno skuplja košarkaška znanja i prenosi na mlade.

kamp dubrovnik tri

Trenutno sam u Dubrovniku na kampu Libertas koji se održava već devet godina na kojemu sam u funkciji gosta-predavača. Sutra je završetak sedmodnevnog okupljanja na kojemu se pojavljuju eminentni treneri, ovdje su bili Obradović, Vujošević, Radonjić, trenutno je ovdje Vlado Vanjak, Ivan Vujčić, Hrvoje Vlašić i još mnogi domaći stručnjaci.

kamp dubrovnik

Neposredno prije Dubrovnika boravio sam u Biogradu na moru u košarkaškom kampu pod pokroviteljstvom HKS-a gdje sam vodio slavonskobaranjsku reprezentaciju u 2003/04 godištu. Šesnaestoro djece iz naše regije bilo je uključeno u program koji je provodio instruktor Mladen Erjavec, a bili su uključeni svi regionalni centri i proveli smo pripreme za selekciju mlađih kadeta koja će se održati iduće godine.

kamp košarka

Nakon Dubrovnika slijedi kamp u Slavonskom Brodu od 04.srpnja. To je u stvari kamp moje škole košarke koji se održava već treću godinu zaredom i trajanje kampa je tri tjedna. Kroz ta tri tjedna obrađujem tri košarkaške teme – vođenje lopte, dodavanje i šutiranje, a sve po uzoru na kampove koje prolazim pa imam nova i moderna saznanja koja mogu prenijeti mladim košarkašima iz Slavonskog Broda, ali i okolice. Učesnici dobivaju na poklon majice, diplome, u cijeni kampa su i energetski napitci koje u suradnji s Cedevitom mogu osigurati polaznicima kampa. Bit će tu i natjecateljskih aktivnosti koje su djeci sigurno najzanimljivije – riječi su Igora Kovačevića vrijednog košarkaškog stručnjaka koji nema odmora niti tijekom ljetnih praznika.

kamp biograd

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.