Igor Budiša vodi Zrinski u prvoligašku avanturu

Nakon burne i na kraju uspješne sezone nogometaši Zrinskog iz Jurjevca krenuli su s pripremama za novu sezonu u kojoj će predstavljati najmanje mjesto na drugoligaškoj karti. Dosta često potezano pitanje u nogometnim krugovima bilo je tko će voditi momčad u novoj sezoni nakon svega što se događalo u kvalifikacijama protiv Kustošije, a odgovor je  – Igor Budiša.

Oglas

Budiša je okupio momčad i krenuo s priprema za još teže izazove, vodstvo kluba se bacilo na posao i pokušava okupiti što kvalitetniju momčad, a ono što je temelj dobrih rezultata je i ostvareno, okosnica momčad ostaje na okupu, sjajna obrana, Stanić, Salapić, Tadić, Ćubel, kapetan Matković, Jajalo i fantazista Horvat u sredini, mlade snage Korov i Pejić odličan su temelj koji ipak treba kvalitetno nadograditi. Na tom tragu u Jurjevac su stigli Bruno Unušić iz Osijeka koji je proteklu sezonu proveo u Cibaliji, Luka Conjar iz Belišća, Adrian Mendeš iz Tuzla Citya, Sadik Škrijelj iz Zvijezde Gradačac iz koje je došao i bivši U-19 reprezentativac Bosne i Hercegovine Ajdin Mujagić, a s istom reprezentativnom preporukom iz tuzlanske Slobode došao je Amar Pekarić.

Oglas

Naravno, to sigurno nije kraj priče o pojačanjima jer Zrinski i u drugom rangu hrvatskog nogometa želi biti u samom vrhu a za to će trebati i širine i kvalitete, ali i puno teškog rada kroz pripremni period.